KORG X50 & microX

2007.12.09. 02:29

Nem vadonatúj történetek, de annyira olcsók lettek időközben, hogy érdemes egy pillanást rájuk vetni. A KORG két beugró kategóriás PCM szintetizátora, mindenkinek jó társ lehet. Számítógépes integrálhatósága, a Triton hangmotor, és könnyű súlya miatt ideális partner lehet hobbi házistúdióstól, gitáros zeneszerző embereken át a haknizó zenészekig. Nézd meg a GearWire videóját és hallgasd meg a hangszerüzletekben is. Az X50 ára a hazai üzletekben kb. 175.000 Ft, a microX jellemzően kb. 135.000- Ft egy pofás kis kemény tokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr77257511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

htibcsike 2016.02.25. 04:56:02

Sziasztok, nagyon sok szeretettel köszöntök mindenkit! Pár nappal ezelőtt sikerült szert tennem egy Korg X50 típusú hangszerre. A hozzáértőktől szeretném kérdezni: bővíthető-e hangszínekkel és ha igen, honnan tudnék hozzá szerezni? Amennyiben lehetséges, nagyon szeretnék hangszíneket kérni, melyet szívesen ki is fizetnék az illetőnek: zongorák, hammond orgonák,
harmonikák, stringek, trombiták, gitárok stb., tehát bármi szóba jöhetne. Ha van esetleg olyan oldal, nagyon szívesen vásárolnék is hangszíneket. Annyit tudok, hogy állítólag Triton kompatibilis, valószínűsítem, az olyan jellegű voice-ok jöhetnének szóba. Létezhet-e hozzá valamiféle szoftverfrissítés is 2011 óta? Nagyon szeretnék valamiféle elektronikus formátumban egy magyar nyelvű gépkönyvet is a hangszerhez. Látássérültként egyedül élek, nincs közvetlen látó segítségem és mivel életem első Korgjáról lenne szó, nagyon szeretnék segítséget kérni a használattal kapcsolatban is (hangszínek betöltése, menükezelés stb). Válaszotokat és segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
süti beállítások módosítása