Üdv mindenkinek!

A KORG versenyt hirdetett a legkiválóbb monotron, illetve monotribe-felhasználók felkutatására monomania Sound Contest néven.

 

 

A monotron és a monotribe megjelenése a piacon számtalan felhasználót csábított vissza az analóg elektronikus zenekészítés irányába - e hordozható eszközök napjaink  legnépszerűbb korszerű analóg hangkeltőivé váltak. A KORG ezt felismerve meghirdette a monomania Sound Contest-et, melynek keretében három kategóriában keresi világszerte a legkreatívabb felhasználókat, és azok munkáit.

 

 

  • monotron SFX - 15 másodperc terjedelmű hangeffektus létrehozása a monotron-nal
  • monotron Music - 2 perc terjedelmű zenei mű létrehozása a monotron-nal
  • monotribe Music - 2 perc terjedelmű zenei mű létrehozása a monotribe-bal

 

A nevezés lényege, hogy a megfelelő kategóriában megadott feltételek szerint létrehozzunk egy videófelvételt, melyen hallható a kérdéses hanganyag, majd azt a megfelelő kategória elnevezéséből képzett tag-gel ellátva post-oljuk a KORG USA Videos Channel-re.

Moddingolt monotron, illetve monotribe példányok használata megengedett, ahogyan az AUX bemenetre küldött külső audiójel használata is. Ezen kívül további engedmény, hogy monotron Music, illetve monotribe Music kategóriákban multitrack felvételek használata , illetve több példány együttes alkalmazása is elfogadott.

 

További részletek IDE kattintva olvashatók

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr433291706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása