Sziasztok!

A KORG nem is oly rég megjelentett egy minden EMX-felhasználó számára elérhető ingyenes csomagot, mely két új bank-ot, illetve bankonként összesen 128 új pattern-t tartalmaz azok számára, akik igazán vastag és ütős brit underground hangzásra vágynak. A dubstep-fanatikusok számára igazi kincsesbánya az új UK BASS csomag, de nem csak ők örvendhetnek; az electro-house, breaks, d'n'b, valamint a 100BPM stílus kedvelői is találhatnak számukra érdekes alapanyagot a KORG új kiegészítő library-jében.

 

ukbass.jpg

 

A KORG UK BASS expansion bank letölthető IDE kattintva

A UK BASS a brit producer Shrike keze munkáját dicséri. Ha sub bass mintákra, penge dob pattern-ekre,  hatásos wobble hangzásra vágytok, ne hagyjátok ki! Ízelítőként tekintsétek meg az alábbi videót! A letöltés tartalmazza a kiegészítő bank telepítési útmutatót.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr564691974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása