KRONOS vs. Derek Sherinian

2012.10.24. 08:56

Sziasztok!

Múlt hét pénteken igazi sztárparádé szem- és fültanúja lehetett az, aki ellátogatott a PeCsába - négy virtuóz közös játéka töltötte be a hangteret. Aki ott volt, tudja, hogy Mike Portnoy, Billy Sheenan, Derek Sherinian és Tony MacAlpine nem mindennapi produkcióval lepték meg a nagyérdeműt.

 

PORTNOY_572.jpg

 

Aki nem tudná, Mike Portnoy a Dream Theater egykori dobosaként szerzett világhírnevet, Tony MacAlpine a G3-ból is ismert zseniális gitáros, aki lassan 30 éve van a pályán, Derek Sherinian a Dream Theater mellett Yngwie Malmsteen és Alice Cooper oldalán is játszott billentyűs hangszereken, a Mr. Big basszusgitárosaként ismert Billy Sheehan pedig olyan rocklegendákkal is zenélt közösen, mint David Lee Roth vagy Steve Vai.

Az esemény külön érdekessége, hogy a KORG Zóna biztosította Derek Sherinian számára a színpadon hadrendbe állított két KRONOS-t! Derek a 61 billentyűs hangszerbe samplingeket töltött, a 73-as saját hangszíneit használta setlist betöltésével.

 

578353_513913905302995_807825422_n.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr174865946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása