Felhívjuk Kedves Vásárlóink figyelmét, hogy KORG-VOX termékeket lehetőség szerint,csak a www.korg.hu és www.voxamps.hu oldalon felsorolt márkakereskedőktől és viszonteladó partnerektől vásároljanak !
Az utóbbi időben megjelentek hazánkban, önmagukat hangszerkereskedőnek hívó, de legtöbbször a hivatalos disztribúciókat megkerülő, olykor hibás termékek újraértékesítésére szakosodott általában, internetes "cégek".
Az ilyen oldalak mögött gyakran semmiféle hivatalos vállalkozás nem található. Garancia jogokat és szervíz ellátást ígérnek, de ehhez Magyarországon belül, a hivatalos szakszervízzel, semmiféle szerződésük nincsen, a termékek szakszerű javítása, és az eredeti gyári alkatrészek pótlása a meghibásodott készülékekbe nem biztosított.
A minimális értékben a piaci ár alatt árúsított termékek, emiatt olcsóbbak. Ezeket a "vállalkozásokat" a gyors haszon megszerzése mozgatja, a termék támogatás, az értékesített termék ismerete, a zenészek öröme számukra nem lényeges paraméter.

A KORG.hu csapat évek óta azon dolgozik, hogy az általunk képviselt, KORG-VOX-MARSHALL márkákat a lehető legmagasabb szakmai színvonalon és európai szintű terméktámogatással lássa el. Hivatalos szervíz partnerünk a OneWay Electronics Kft./Hangszerviz gyors és precíz munkájának köszönhetően hamar elnyerte a hazai zenész társadalom elismerését és bizalmát. Az általunk forgalmazott márkák esetében a törvény által előírt 1 éven túl, internetes regisztráció útján, további extra ingyenes garancia érvényesíthető. A regisztráció célja az itthon vásárolt termékek hosszú távú támogatása és védelme.
Sok energiát fordítunk arra, hogy termékeinkhez az eredetivel megeggyező mélységű és minőségű magyar nyelvű gépkönyveket adhassunk.
Gépkönyv archívumunkban régebbi modellekhez is megtalálható magyar nyelvű leírás, amelyet jutányos áron biztosítunk megvételre, az esetlegesen használtan vásárolt készülékek mellé.
ZENÉSZ KLUBOKAT üzemeltetünk, WORKSHOPOKAT tartunk országszerte.
Számunkra a legfontosabb a hazai zenész társadalom korrekt, európai szintű tájékoztatása és információval ellátása. Különböző termékcsoportok szakértői várják a felhasználók kérdéseit a nap szinte bármely szakaszában, nem emelt díjas Forró Drót vonalaink végén,és a support e-mailekre címeinkre feltett kérdésekre válaszolva.

Ami a legfontosabb, márkakereskedőink, viszonteladóink üzleteiben, felkészült szaktanácsadók várják a vásárlók kérdéseit. Hús-vér, magyar nyelven beszélő emberek. Akikhez lehet bármikor fordulni, és nagy esélyel hónapok múlva is képesek segíteni Önöknek/Nektek Tisztelt Vásárlók !

Mi szeretjük a zenét és szeretjük az általunk forgalmazott hangszer márkákat. Abban az esetben ha Ön/Te is így érzel, kérjük gondolkodjon/gondolkodjál Kedves Zenészbarát hosszú távon és márkáinkat a KORG.hu ZóNA kereskedelmi partnereinek üzleteiben vásárolja meg.

Köszönjük a megtisztelő figyelmet és az eddigi bizalmat!
Jó és örömteli hangokban Gazdag 2008-as Évet Kívánunk !

KORG.hu ZóNA
KORG/VOX/MARSHALL
hivatalos hazai forgalmazó

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr75324010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása