KORG OASYS - 6. A színpadon

2008.08.22. 10:48


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az OASYS-t élő koncerten eddig nem sok alkalma volt látni az érdeklődőknek. Ezért jelzem, hogy zenekarunk, a Future Plant augusztus 29-én a budapesti Take Five jazzklubban lép fel. Itt meghallgatható, hogyan lehet ezt a hangszert színpadon használni. A CD-nk anyagát mutatjuk be egy két meglepetéssel kibővítve, minél hűségesebben a stúdiófelvételhez, melyhez öt zenész helyett kb. egy 15 fős zenekarra volna szükség. A dalok megszólaltatásában nagy mértékben kihasználom az OASYS adta különleges lehetőségeket - rengeteg hangmintát, hangszín-kombinációt, különleges effektezést, szólóhangszín-modulációkat, plusz harddiszk-sávokat alkalmazva. Igazság szerint nem is tudom, milyen más hangszerrel tudnám ezt így megvalósítani... A lényeg: szeretettel várunk mindenkit augusztus 29-én a Take Five-ban!

Üdvözlettel,

Janca Ákos
multi-instrumentalista zenész, zeneszerző
www.futureplant.info

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr98627358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aries · http://pikop.hu 2008.11.28. 09:27:01

A Dream Theater fanok többször láthatták már, mivel a csapat billentyűse (Jordan Rudess) a Korg spanja:

www.youtube.com/watch?v=aAp6iilofDc

Aries · http://pikop.hu 2008.11.29. 14:26:08

Plusz infó, akinek megvan a DT: Score DVD-je, Rudess a koncerten Oasys-zal nyomja.

Janca Ákos 2008.12.01. 14:39:37

Kösz Aries, magam is DT fan vagyok. A nem sok hazai alkalom közé tartozik két koncertjük a PeCsában, melyeken volt szerencsém ott lenni, és meghallgatni az OASYS-t is.
Egyik alkalommal Jordan két forgó szintiállvány között állt, az egyiken az OASYS, a másikon a Continuum Fingerboard. Egyszerre szólózott rajtuk, egyik kézzel az egyik hangszeren, másik kézzel a másikon. Aztán két dal között, amíg a többiek lementek a színpadról pihenni, egyedül is játszott a gyári zongorahangszínen. Természetesen kiválóan - és úgy is szólt.
süti beállítások módosítása