Figyelem, kedves dobosok! Új megközelítés a láthatáron!

A KORG ezúttal egy hétköznapinak aligha mondható termékkel rukkolt elő a dobosok számára.

Az új WaveDrum-ot használhatjuk dobverővel, illetve kézzel is. Mindkét típusú felhasználás esetén dinamikus dobhangokat tudunk elővarázsolni az új eszközből.

A WaveDrum működése DSP-szintézisen és PCM-minta visszajátszáson alapul.
A feljátszás a hagyományos dobszettekhez hasonlóan a dobbőr, illetve az eszköz oldalát képező felület megütésével történik, melyben piezo mikrofonok vannak elhelyezve.


Az ütőfelületbe épített nyomásérzékelő szenzor és a piezo elektromos pickup segítségével történik a leütések érzékelése, és a leütésnek megfelelően a szintézis és minta alapú hibrid hangképzés.

Az ütőfelület és a káva megütésével különböző módon szólaltathatjuk meg az eszközt.

100 beépített 'preset' program, illetve 100 felhasználó által menthető program segíti, hogy megtaláljuk a nekünk megfelelő hangzást. A preset-ek között találunk mind hagyományos, mind egyéni, újító szellemű ütőhangszer programokat.

További információt a korg.hu oldalán találhattok:

http://korg.hu/im_djvj.php?kid=41


Az alábbi videó szemlélteti, mire és hogyan is használhatjuk az új WaveDrum-ot:

 

Üdvözlettel: SólyomT@más

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr261693649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása