Mac-esek, figyelem!

A KORG elérhetővé tette legújabb ingyenes software-jét, mellyel a GarageBand, illetve a Logic Pro/Express képes auto-map-olni, azaz automatikusan kiosztani az egyes paramétereket a NanoKontrol névre hallgató kézreeső, hordozható USB MIDI controller-jükre.

A Mac-es felhasználók világszerte jelezték igényüket egy ilyen jellegű update megvalósítására, így a most megjelent ingyenes plug-in nagyban hozzájárul a NanoKey controller és az említett software-ek közötti hatékony együttműködéshez.

Az új plug-in közvetlen hozzáférést biztosít a Transport Control (play, record, pause, loop, stb..), volume, pan, mute és solo paraméterekhez minden csatornára vonatkozóan, illetve az EQ, Effect, Track Instrument beállításokhoz; ezentúl a GarageBand és Logic Pro/Express felhasználók is könnyedén vezérelhetik az említett paramétereket NanoKontrol-jukkal.


 

A nanoSeries termékcsalád további tagjai (NanoPad, NanoKey) már eredményesen müködnek együtt a GarageBand-del és a Logic-al.

Az ingyenes plug-in letölthető a KORG website-járól, az alábbi címen:

www.korg.com/services/downloads/pcmac/nanoKONTROL_GB_Logic_Plugin.zip

További információk és letöltések találhatók a KORG nanoSeries oldalán:

www.korg.com/nanoseries

Üdvözlettel: SólyomT@más


 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr801727056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása