Üdv mindenkinek!

A Sonic State weboldalán felbukkant egy videó, melyen tanúi lehetünk a Kaossilator Pro MIDI billentyűvel való vezérelhetőségének.

A KORG új eszköze iránt élénk érdeklődés mutatkozott bemutatása óta. Mivel a Kaossilator Pro elsősorban egy önálló hangmodul, ezért felmerült a kérdés: játszhatunk-e az eszköz hangszínein külső MIDI billentyű segítségével?

A videó tanúbizonysága szerint igen. És mindemellett meggyőződhetünk arról is, hogy a hangszínek megszólaltatása könnyen és gyorsan lehetséges. A Sonic State munkatársa rövid idő alatt egy ütőképes, house-os beütésű ütemet játszik fel a kamera előtt, így demonstrálva az eszköz MIDI-vel való kezelhetőségét. A videóban a billentyű pitch bend kontrollerére kiosztásra kerülnek a Kaossilator egyes paraméterei.

 

Jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr331785382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása