Üdv mindenkinek!

A KORG.com-on megjelent cikk tanúbizonysága szerint a manchesteri Elbow zenekar stúdió és turné setup-jába is bekerült a KORG SV-1.

A zenekar nemrég visszavonult a stúdióba, hogy legújabb, a 'The Seldom Seen Kid' című albumuk anyagán dolgozzanak. Manchesteri stúdiójukban Craig Potter, az Elbow billentyűse és producere az alábbiakat mondta:

"Elég sokat turnéztunk az utóbbi időben, így most felüdítő újra a stúdióban dolgozni az új albumon. Már elkészült pár dal, így már rendelkezünk némi ütős hanganyaggal. Ezeken már használtunk pár, az SV-1-ből származó hangszínt. Amikor először megpillantottam, megnyerőnek találtam az eszköz új külsejét. Nincsenek sehol kijelzők, így nem fogott el az a kétségbeesés, ami általában minden új eszköznél jellemző - mindenről újból megtanulni, hol található.. Ez az eszköz adja magát, és igen könnyű elsajátítani a használatát. A klasszikus hangszínek adva vannak. A Multi Amps funkció nemcsak az orgonák és elektronikus pianók, hanem minden egyéb hangszín esetében nagyon hasznos. Mindemellett az SV-1-ben vannak a legjobb Piano hangzások. Nagyon megszerettem."

 

 

Az SV-1 nemcsak a manchesteri stúdió, hanem a zenekar következő turné-felszerelésének is szerves részét fogja képezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr451797456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása