Feltörekvő zenészek, figyelem!

A B-oldal blog 2008. októberében indult, majd kb. 1 évre rá a szerkesztők úgy döntöttek, elindítják a B-oldal.tv-t.

A B-oldal.tv nem kevesebbet vállalt, mint azt, hogy immár nemcsak írásban, hanem mozgóképben is felületet biztosít hazánk tehetséges, ám méltatlanul az underground világban leledző zenekarainak-előadóinak. A b-oldal.blog.hu, a b-oldal.tv, valamint a https://youtube.com/boldaltv oldalakon egyaránt bemutatott videókkal nem csupán a képeket szeretnénk megmozgatni, hanem a magyar zenekarok körülötti vizet is. A B-oldal azokról  a bandákról szeretne folyamatosan koncertvideókat készíteni, akiket már szeretnek, de még nem elegen.

Oszd meg a B-oldal szpotot Madonnástul, Stevie Wonderestül a Facebookon! »

Számos olyan zenekar van, akiknek a koncertjén másokkal együtt tolongtunk de a Youtube-on alig találtunk róluk valamit – vagy éppen semmit. Ezen szeretnénk változtatni! Kreativitásunkkal és / vagy látogatottságunkkal beállni egy-egy zenekar mögé, ha nem is mecénásként, de önköltségi áron elkészítve egy élő HD videót, mely azután szárnyra kelhet a különböző videómegosztókon.

A B-oldal eddig a Barabás Lőrinc Eklektricnek, a Turbo, a Pastell Contemporro, a Groovus Interruptus zenekarnak, valamint a Hajó zenekaroknak és a Random Trip projektnek készített klipet. 

Kedves zenekarok! Miért készítsetek videoklipet?

  • Amennyiben már van stúdió felvételed, megjelenhetsz a különböző videómegosztó oldalakon (Youtube, Vimeo, Indavideo, stb.). Nagyon sokan itt keresnek rá zenékre, és ha írnak rólad a neten, itt próbálnak meg vizuális illusztrációt találni bloggerek, újságírók, rajongók.
  • Rajongóid számára koncerthangulatot teremthetsz a neten, így nekik is könnyebb meggyőzni egy-egy barátjukat, hogy érdemes elmenni a bulidra. Aki egy programmagazinban lát először, azt a videó győzi meg a legjobban.
  • Magas színvonalú, HD minőségű képi anyag birtokosa leszel.
  • Elkészült klipedet el tudod küldeni a különböző koncert- és fesztiválszervezőknek, a CD mellett ez segíthet nekik eldönteni, hogyan vehet részt a zenekar a rendezvény programjában.
  • Elkészült klipedet el tudod küldeni a különböző zenei tv csatornáknak, ha stúdió hangot kevertünk rá, és a koncertfelvételen kívül tartalmaz 1-2 vizuális pluszt, bekerülhet a sugárzott klipek közé.
  • Azoknak a barátaidnak és családtagoknak, akik még mindig képtelenek voltak lemenni egy buliba, meg tudod mutatni, és amellett, hogy büszkék lesznek, végre elhiszik, hogy tényleg zenélni jársz el :)

A technikai részletekkel nem most akarunk untatni titeket, de egy dolgot kiemelnénk: a videókat 1280X720-as HD formátumban készítjük és töltjük fel a netre. A kameraflotta vezetője egy Canon 5d mark II, és további három Sony kézikamerát tartunk még meg különböző végtagokkal. Amennyiben érdeklődsz a technikai részletek iránt, a B-oldal.tv technika aloldalát neked találtuk ki. Várjuk jelentkezésedet!

Nos, AKKOR csináljunk neked is videoklipet? Írj nekünk zenekarodról, a zenéidről, vedd fel velünk a kapcsolatot a tv@b-oldal.hu címen! A B-oldal.tv klipekhez pedig jó szórakozást! »

 

B-oldal.tv promo szpot 2009 from b-oldal.tv on Vimeo.

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr531857983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása