Üdvözlet minden kedves olvasónknak!

A KORG kisméretű analóg szintetizátor koncepciójának második generációs tagja, a monotribe iránt itthon is élénk érdeklődés volt megfigyelhető az eszköz nemzetközi premierje óta. Végre elérkezett az idő, hogy a hazai felhasználók is személyesen megtapasztalhassák az eszközben rejlő tudást - az analóg gyönyörök kedvelői számára garantált a százszázalékos élvezet!

 

 

A monotron után a monotribe is hozza azt az analóg hangképzés által nyújtott élményt, mely lassan egyik modern eszközben sem lesz megtalálható. A KORG az analóg áramköri megvalósításokhoz nyúlt vissza annak érdekében, hogy napjaink digitális térhódítását ellensúlyozandó, a felhasználók számára egy jól használható, érdekes, hordozható alternatívát nyújtson analóg hangképzésre.

 

A monotribe a Hangfoglalás 2011-en kipróbálható lesz a KORG standnál, így az érdeklődők számára mindenképp ajánlott kilátogatni a rendezvényre, ahol a monotribe mellett számos egyéb KORG-érdekességgel is megismerkedhetnek a látogatók!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr773213960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

STBlog 2011.09.15. 15:43:59

Szia,
már úton van az első szállítmány, az érkezés időpontjáról azonban még nem tudunk pontos információt adni. Ha a Hangfoglalás idejére megérkezik, természetesen biztosítani fogjuk a kipróbálás lehetőségét. Egyenlőre azonban csak annyi biztos, hogy még az ősz első felében várható a Wavedrum Mini érkezése. Üdvözlettel, KORG ZÓna
süti beállítások módosítása