Üdv minden kedves olvasónknak!

Újabb sikerekről számolhatunk be: több kategóriában is nevezték a KORG hangszereit a MIA Awards-on. A sikeren nem csodálkozunk, hiszen az idei évben igen sok újító szellemű termék jelent meg a piacon a KORG jóvoltából.

 

Az újszerű megközelítésű elektronikus zenekészítés, azaz a zenekészítő App-ok kategóriában a KORG iElectribe és az iMS-20 is bekerült a nevezettek közé. Az év zenei hardware eszköze kategóriában a KORG KRONOS és a monotribe indulnak, mint potenciális nyertesek.

 

 

Erősítő részről is több nevezettről számolhatunk be: a VOX Lil' Night Train-t és a VT20+-t és megtaláljuk a nevezettek listáján. További érdekesség, hogy a VOX saját gitárjával, a HDC-77-tel is elérte a szakma elismerését, és ezzel be is került a Guitarist által tartott 'év elektromos gitárja' kategória jelöltjei közé.

 

 

Itt még nem áll meg a felsorolás, ugyanis a MIA Awards-on kívül több más nevez szaklap részéről is elismerésben részesült több KORG termék: a KORG microPIANO bekerült a világ legnagyobb példányszámú műszaki termékekkel foglalkozó magazinja, a Stuff által meghirdetett Design of the Year Award döntősei közé.

 

 

Japánban is hasonló sikereket könyvelhet el a KORG - két termék is elnyerte a Good Design Awards díját. A Wavedrum Mini teljesen újszerű, Sensor Clip-pel ellátott koncepciója a várakozásoknak megfelelően osztatlan sikert aratott. A zsűri indoklása szerint a Mini kialakítása kompakt, kézreálló és motiválja a felhasználót a felhőtlen jammelésre. A Sensor Clip ideáját szintén nagyszerűnek ítélték meg, mely jelentősen hozzáad a játékélményhez.

 

 

Az SP170S szintén elnyerte a zsűri tetszését - indoklásukban az eszköz által biztosított, teljes mértékben letisztult, pofonegyszerűen használható kezelőfelületet, az átlátható működést, valamint a minőségi megszólalást méltatták.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr473287562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása