Sziasztok!

Érdekfeszítő újdonságról számolhatunk be a KORG zenekészítő App-jei kapcsán: megjelent a Kaossilator Pro iPhone platformra elkészített szoftveres leképezése is.

A KORG Kaoss szériás eszközei az elektronikus hangszerek palettájának teljesen egyéni színfoltját képezik; az X-Y pad, mely a széria minden termékére jellemző, egyedülálló módon közvetlen zenekészítést tesz lehetővé.

 

 

A tenyérnyi méretű KAOSSILATOR megjelenése számtalan felhasználó számára tette lehetővé a modern stílusú elektronikus zenekészítést, legyen szó akár hobbi szintű zenészekről, akár sokéves tapasztalattal rendelkező muzsikusokról.

A KAOSSILATOR elsöprő sikerén felbátorodva a KORG modern köntösbe bújtatva, iPhone App formájában is piacra dobta a KAOSS széria ezen darabját, impozáns funkciókkal és az érintőképernyő adottságaira épülő kezelési móddal.

Az új App a KAOSS termékektől megszokott X-Y stílusú interfészt alkalmazza, így az eredetihez hasonlóan kreálhatunk dallamokat és zenei frázisokat ujjainkkal tett mozdulatainkkal. A 150 beépített hangot használva hozhatunk létre elektronikus ütemeket számos különféle stílusban (hip-hop, house, techno, dubstep, nu-disco, electro). A beépített szekvenszer összesen öt sáv rögzítését teszi lehetővé. Az instant dalkészítést 50 beépített loop segíti, melyek jó kiindulási pontot képeznek az App-pel frissen ismerkedők számára.

Dalkészítésre termett mivolta mellett az iKaossilator loop szekvenszere élő előadásmódra lett tervezve. A Mix Play funkció segítségével könnyedén átválthatunk egy másik loop-ra vagy kiterjeszthetjük a part-ok egyikét egy másik loop-pal, anélkül, hogy meg kelljen szakítanunk a lejátszást.



Az iKaossilator főbb tulajdonságai:

  • Az érintőfelület megnyomásával, ujjunk képernyőn való mozgatásával játszhatunk le hangokat
  • Látványos vizuális effektek kísérik játékunkat
  • A 150 különböző beépített hanggal sokféle stílusú zenét hozhatunk létre
  • A Scale/Key beállítások bármely felhasználó számára zenei precizitású játékot tesz lehetővé
  • Könnyedén hozhatunk létre dalokat a loop szekvenszer segítségével
  • Élőben vezérelhető loop-ok a DJ-stílusú performanszokhoz
  • A WIST-kompatibilitás lehetővé teszi a vezetéknélküli szinkronizált működést más App-okkal, pl. iElectribe

 

A KORG iKaossilator most akciós áron elérhető az iTunes App Store-ban IDE kattintva

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr713303478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Janca Ákos 2011.10.15. 00:05:18

Ötlet: Ha a programot iPaden futtatjuk 2x-esre felnagyítva, könnyebben tudjuk kezelni a nagyobb érintőfelületet.
süti beállítások módosítása