Sziasztok!

A KRONOS-felhasználók már öt különböző, professzionálisan kivitelezett és válogatott hangszín kollekció közül válogathatnak kedvükre az újonnan induló KORG Web Shop-ban!

 

 

Kétféle Library típus vált elérhetővé fizetős letöltések formájában a KORG weboldalán: Az EXs Expansion Sample Series a KRONOS-ban alkalmazott SSD (Solid State Disk) technológia előnyeit kihasználva kimagaslóan nagy mennyiségű PCM-mintát tartalmaz, míg a KRS Professional Sound Series olyan hangszíneket, dobokat, dob pattern-eket, kombinációkat vonultat fel, melyeket világszerte ismert és elismert zenészek segítségével hoztak létre a KORG hangszín-programozói.

A közeljövőben több új hangkönyvtár megjelenése is várható a német KARO-tól, melynek neve az Oasys és M3 felhasználói számára ismerősen csenghet. Azon regisztrált Oasys-felhasználók, akik már rendelkeznek valamelyik Oasys Sound Library kiadással, engedményekre számíthatnak az októberben megjelenő KRONOS hangszín kollekciókat illetően.

 

KORG WEB SHOP - KRONOS Sound Library kollekció

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr253332309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása