Sziasztok!

A KRONOS-tulajdonosok örömére ismételten számolhatunk be egy újabb hangkollekció megjelenéséről. A szintetizátor-mágusok számára bizonyára ismerősen cseng a Kid Nepro név, mely Steve Proton billentyűs és hang designer alteregója. Proton immáron 27 éve foglalkozik hangszínek gyártásával - céljaként tűzte ki a zenésztársadalom ellátását jobbnál jobb hangokkal.

 

 

Nos, ami a KORG szintetizátorokat illeti, a Steve Proton által üzemeltetett Patch Kingdom több, mint 20 éve foglalkozik a KORG által gyártott modellekkel kompatibilis hangszínek programozásával, így igen nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a területen is.

A Patch King és a KORG viszonya 1985-ben kezdődött, amikor elsőként a Poly-800, Poly-800 MKII modellekhez jelentetett meg hangszíneket. Ezt követően a DW és EX szériás modellekhez, az M1, M3R, 01W, N- és X-szériához, valamint a Wavestation-höz is kínált remek hangszíneket.

Természetesen a modernebb KORG eszközök, köztük a workstation-ök sem kerülték el Kid Nepro figyelmét: A Trinity, a TR-rack, a Triton-széria, a Karma, valamint az M3-széria modelljei számára is fejlesztett impozáns hangszín-kollekciókat.

Most, 2011-ben a legújabb KORG zászlóshajó szintetizátor, a KRONOS sem maradhatott ki a repertoárból, így hát nemrég meg is jelent a szóban forgó eszközre összeállított speciális kollekció, KORG KRONOS Vol. #1 - Vintage Synths néven.

Az új hangszín-gyűjtemény 64 új programot, 32 kombinációt, valamint 250MB-nyi új multisample-t tartalmaz, melyek hat klasszikus analóg szintetizátorból kerültek mintázásra. A KRONOS HD-1 Sound Engine-re fejlesztett gyűjtemény KARMA-kompatibilis programokat és kombinációkat nyújt azon KRONOS-felhasználók számára, akik szeretnék kiegészíteni szintetizátorukat klasszikus, közismert modellek hangjaival.

A KORG KRONOS Vol. #1 - Vintage Synths megalkotásakor Steve Proton olyan hangokat gyűjtött egy csokorba, melyek számtalan világsiker produkció gerincét képezték. Ezen klasszikus modellek hangjait ötvözve a KRONOS kimagaslóan nagy tudású effektjeivel, a KARMA és Drum Track funkciókkal, valamint magával az eszköz intuitív kezelőfelületével, egy bombabiztos eszközt kapunk, mely a legmodernebb technológiával operál, és emellett kiválóan adja vissza a nyolcvanas évek klasszikus analóg szintetizátorainak remekbe szabott hangjait.

További információ IDE kattintva olvasható

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr773363549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása