Sziasztok!

Igazán megérte kilátogatni a Házimozi és Hifi show-ra a WestEnd Hilton szállodába. Nem csak a magas színvonal nyújtott élvezetet, de értékes nyereményekhez, akciós kuponokhoz is lehetett jutni.

 

Az Audio-Technica fej- és fülhallgatóinak széles választékával invitálta az érdeklődőket, akik ki is próbálhatták a termékeket. Kiemelt figyelemmel a japán gyártó csúcsmodelljeire, amikhez a méltó környezetben méltó meghajtás is dukált. Az W5000 és W1000X zárt csúcsmodelleket az Antelope Audio Zodiac+ fejhallgató/előerősítő/DAC modellje, az AD1000 nyitott fejhallgatót a Lavry DA10 berendezése hajtotta, míg a többi HiFi modellt az Asus Xonar Essence One és C.E.C. HD 53N fejhallgató erősítő duó táplálta.

Az Audio-Technica -t meglátogató játékos kedvűek között egy RE70-es retro fülhallgató is kisorsolásra került.

Az Audio-Technica szobában fej- és fülhallgatók széles választékát próbálhatták ki az érdeklődők

 

A Genelec szobában több meglepetéssel is szolgáltunk a nagyérdeműnek, ugyanis meghallgatható volt a Genelec vadonatúj DSP-s monitorsugárzója, a 8260A, mely kiegészült a finn gyártó GLM névre keresztelt szobakalibrációs rendszerével, mellyel a lehallgatási térhez lehet hangolni a rendszert. A zenei anyagot a Logitec Transporter-e szolgáltatta, a hangsugárzót pedig az AES/EBU bemenetén keresztül tápláltuk. Szintén a szobaakusztikán javítandó, a helyiséget a Wavepanels akusztikai hangelnyelőivel javítottuk fel, mely a látogatókon túl a HiFi-s szakma elismerését is elnyerte.

 

A Genelec-szobában a látogatókat a vadonatúj 8260A DSP monitorsugárzó várta

 

A Hangáruház, csatlakozva a kiállításhoz, a Genelec legkisebb hangsugárzójára, a 6010-re és a hozzá tartozó mélysugárzóra, az 5040A-ra nagyvonalú akcióval jelentkezett, mely a készlet erejéig érvényes a boltban. Egy pár 6010 pontosan 99.900 Forintba kerül, a mélysugárzóért pedig szintén ennyit kell fizetnünk.

Maradt pár Genelec kupon, aki elég gyors, még kaphat a Hangáruházban!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr773371113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása