Sziasztok!

Új felvételen látható a KORG KAOSS sorozatának két üdvöskéje működés közben - lázas érdeklődés figyelhető meg a két új KAOSS-testvér iránt, ennek megfelelően a KORG közzé is tett egy felvételt, melyen a szóban forgó két eszközről szóló NAMM-bemutatót láthatjuk.

 

 

A Kaossilator 2-re már régóta vártak a szériát kedvelő elektronikus zenészek. Az első verzió elsöprő sikert aratott megjelenésekor; a kis mérete ellenére igen meggyőző hangzásokat biztosító eszköz számtalan live formáció kedvelt segédeszköze lett. Az improvizatív hangkeltést kedvelő felhasználók számára a KAOSS széria eszközei jelentik a megoldást. Nos, az első verzió után itt a Kaossilator 2, mely számos új funkcióval, megújult külsővel és belsővel fog hódítani. 

A Mini Kaoss Pad 2 elődjéről, a KP Mini-ről is csak szuperlatívuszokban beszélhetünk. A Kaossilator-hoz hasonlóan ez a modell is igen keresett a mai napig, mind a kereskedéseket, mind pedig a használt piacot tekintve. Nem véletlenül, hiszen a KP Mini esetében is egy igen nagyszerű modellt tisztelhetünk.

Az új verziók mindkét modell esetében kapacitív szenzorral ellátott érintőképernyővel rendelkeznek, mely az eddigi nyomás alapú megoldásnál direktebb kezelést tesz lehetővé. További közös tulajdonságuk a WAV/MP3 lejátszási funkció, melynek segítségével microSD kártyáról játszhatjuk le könnyedén kedvenc hangmintáinkat, kiegészítve ezzel élő performanszunkat. Megjelenésüket tekintve igen jelentős változáson estek át az új verziók; az új külső kialakítás a KAOSS-szériától eddig szokatlan, áramvonalas megjelenést kölcsönöz a Kaossilator 2-nek, illetve a Mini Kaoss Pad 2-nek.

A Kaossilator 2 hangarzenálja igen széleskörűre sikeredett - számos újdonsággal gazdagodik azon felhasználó, aki az új modell mellett dönt. A Mini Kaoss Pad 2 effektjei között a tavalyi évben debütált KP QUAD-ból ismert FX algoritmusok is megtalálhatók, úgy, mint a Vinyl Break, a Ducking Compressor, Looper, stb.. így tehát a legmodernebb felfogású KORG algoritmusokkal machinálhatnak a jövendőbeli Mini KP 2 felhasználók!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr163741438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása