Üdv minden kedves olvasónknak!

Bátran mondhatjuk, hogy a KORG szintetizátor kínálatának egyik legnépszerűbb darabja a microKORG, mely kis mérete ellenére igen nagy tudással, széles hangzáspalettával van megáldva. A jellegzetes, vintage megjelenés hattyúnyak mikrofonnal párosul, melyet a beépített vocoder algoritmushoz használhatunk. Ez az összeállítás méltán nyerte el számtalan felhasználó szívét az évek során - rengeteg házi és professzionális stúdió ad otthont a tíz év alatt legyártott microKORG-oknak világszerte. Megfizethető ára révén nem csak a profik játékszere; számos felhasználónál az első komoly szintetizátor szerepét töltötte be eme impozáns hangcsiholó eszköz.

 

 

A KORG az eszköz tizedik évfordulója alkalmából közzétette az alábbi felvételt, melyen számos híresség mondja el a kamerának jókívánságait a KORG népszerű modelljének 10. évfordulója alkalmából. A felvételt elnézve sok muzsikus híresség fogadta szívébe ezt a modellt - a híres-hírhedt USA-beli hiphop/R'n'B producer Adam Blackstone és Jay Deal mellett a Foo Fighters-ből ismert Rami Jaffee, a Cobra Starship tagjai, valamint Albert Hammond Jr. és Adam Young is felköszöntik a microKORG-ot, némi személyes kis történettel körítve. Boldog születésnapot, microKORG!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr84043957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása