Sziasztok!

Új hangkönyvtárral bővült a KRONOS Sound Library kollekció!

 

A sorozat új tagja 6,08 GB-nyi PCM mintát, 32 programot, valamint 16 SGX-1 Piano típust kínál a felhasználók számára. Immáron ez a legendás osztrák hangszer is leképezésre került a KRONOS-tulajdonosok nagy örömére! Az SGX-1 hang engine minden előnyét kihasználva az eredeti hangszer mind a 97 hangja megszólaltatható - a kiterjesztett basszus regiszter, mely a hagyományos 88 billentyűs zongora tartomány alatti 9 félhangot képezi, transzponálás vagy MIDI útján érhető el.


Az új Austrian Piano minden egyes apró részlete valósághű megszólalást biztosít; az egyéni, gazdag hangzás, mely a zongora házának vibrációjából ered, valósághűen került leképezésre. A bejegyzés alján található felvételen, illetve az alábbi linkekre kattintva hallhatjuk az új hangkönyvtár által kínált hangszíneket.

 

IDE kattintva letölthető az EXs-12 demó verziója

További információ az EXs-12 Austrian Piano hangkönyvtárról

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr34084197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása