Sziasztok!

Ki ne emlékezne a kilencvenes évek eleji klasszikus arcade videójátékokra, melyeket oly nagy hévvel bűvölt az ember anno? Nos, az alábbi videó nosztalgikus érzést fog sokatokban kiváltani, BowMoneyDrums felvételén ugyanis egy Casio VL-1 szólal meg némi vintage Space Echo hangzással megspékelve (természetesen a monotron DELAY segítségével).

 

 

A két eszköz közös játékának eredményeképp vérbeli video game hangok létrehozásának tanúi lehetünk - a monotron DELAY hasznos kis segédeszközként szolgál bármilyen régi kütyü hangjának megbolondítására. A Space Echo effektus természetesen külső jelre is alkalmazható, csakúgy, mint az analóg VCF filter is. Az új DELAY hazánkban is nemsokára elérhető lesz, így ismét egy újabb megfizethető varázskütyüvel bővül majd a KORG által kínált paletta.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr834289427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása