Sziasztok!

Üdítő hírrel szolgálunk a KORG EMX-1 groovebox tulajdonosok számára - újabb pattern bankkal bővült az EMX-1 kínálata! A 128 új pattern az igen gazdag elektronikus zenei múlttal rendelkező Angliából származik, nevezetesen Shrike keze munkáját dicséri.

 

 

A tört ütemek szerelmesei számára érdekes pattern kollekció számos különböző stílust lefed: a dubstep, drum 'n' bass, breaks, electro house stílusok mellett egészen friss vonulatokra is találhatunk jól kidolgozott példákat, például 100BPM és future garage!

A Shrike által kidolgozott bankot (letöltés IDE kattintva) elsősorban a 'wobble' hangzást előnyben részesítők fogják értékelni, hiszen az ominózus, tempóval azonos ütemben modulált szintetikus basszusok szép számmal fellelhetők az új pattern-ek között. Aki jártas napjaink elektronikus zenéiben, bizonyára tudja, hogy egy igen széles körben kedvelt hangzásról van szó, mely fiatal és tapasztaltabb producerek sokaságát ragadta magával az elmúlt pár évben. A manapság oly divatos dubstep életérzés egyik alapvető elemét, a wobble basszust igen hatásosan hozza az EMX-1-be szánt új kollekció.

Az egyéb tört ütemek és mély basszusok kedvelői se csüggedjenek - ők is találhatnak szép számmal olyan pattern-eket, melyek jó kiindulópontot képeznek majd produkcióikhoz. A UK BASS bank egészére a hangsúlyos, rendkívül mély tartományban is erőteljes megszólalás, torzított, vastag, de mégis klinikai tisztaságú dobok a jellemzők, melyek igazi kincsek lehetnek az említett zenei alfajok képviselői számára!

KORG EMX-1 UK BASS bank LETÖLTÉS

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr714295881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása