Sziasztok!

Rövid időn belül, az Austrian Piano hangszíncsokor megjelenése után a KORG ismét újabb kollekcióval rukkolt elő, mely ezúttal a zenekari vonósokra, fúvósokra és szintetizátor hangokra fókuszál.

A KRS-05 olyan hangok gyűjteménye, melyek remekül alkalmazható zenekari felállásban, és számos stílust lefednek. A kollekció rézfúvós, szintetizátor, valamint vonós hangszíneket kínál a KRONOS-felhasználók számára. Ezen Combination-ök, split és layer szettek professzionálisan lettek kivitelezve a minél kifejezőbb, közvetlenebb játékmód, valamint az intuitív megszólalás elérése végett.

 

 

A KRS-05 által kínált paletta már önmagában a vonósok és rézfúvósok tekintetében is igen impozáns: realisztikus hangok, komplex zenekari hangzások, nosztalgikus, szalagos hangszerek, kreatív AL-1 analóg szintetizátor engine hangok jellemzik a felhozatalt. Emellett számos praktikusan programozott hangszín is fellehető a csomagban, például olyan split szettek, melyekben a jobb kézhez kerültek kiosztásra furulya, vagy szintetizátor szóló hangok.

 

A KORG KRS-05 Ensemble Combinations IDE kattintva megvásárolható.

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr454299955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása