Sziasztok!

Idén ünnepli tizedik évfordulóját a microKORG, a KORG billentyűs szintetizátor kínálatának egyik legnépszerűbb modellje. Ezen apropóból egy újabb AudioZÓNA bemutató felvétellel szeretnénk kedveskedni Nektek, melyen Vághy Tomi ismerteti a beépített vokódert is tartalmazó, virtuál analóg hangképzésű microKORG tudását.

 

 

A microKORG-ot, valamint annak továbbfejlesztett verzióját, a microKORG XL-t számtalan zenecsiholó alkalmazza világszerte, legyen szó házi stúdió projektekről, vagy professzionális stúdiókörnyezetről, illetve színpadi fellépésekről. E modell megalkotásakor a KORG egy olyan hordozható, kisméretű billentyűs eszközt kívánt piacra dobni, mely a nyolcvanas, kilencvenes években előszeretettel alkalmazott analóg szintetizátorok kellemes hangzását hivatott visszaadni, modern köntösben. Megjelenése után kisvártatva a microKORG elsöprő népszerűségnek kezdett örvendeni - ennek oka talán az által kínált hangszínekben, esetleg a beépített vokóderben, illetve a vintage megjelenésben keresendő. Mindenesetre rengeteg felhasználó tette le voksát az eszköz mellett az elmúlt évtized folyamán, legyen szó profikról és amatőrökről egyaránt. Ha még nem lenne számotokra ismerős a szóban forgó KORG modell, tekintsétek meg az alábbi videót!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr944459108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása