Sziasztok!

Az idei Summer NAMM-on a KRONOS X debütálása mellett egy újabb hasznos hangoló/metronóm modellről is lerántotta a leplet a KORG. Ezzel az új eszközzel egyidejűleg tudjuk nagy pontossággal behangolni hangszerünket, valamint fejleszteni ritmikai képességeinket. A TM széria legújabb tagja a TM-50, mely két fokozatban állítható háttérvilágítással rendelkezik, ezáltal kijelzője könnyen olvasható. Az eszköz a megnövelt érzékenység érdekében mutatós kijelzővel van ellátva, így még pontosabb hangolást tesz lehetővé.

tm50_572.jpg

 

Ebben a szériában elsőként ez a modell is rendelkezik a Sound Back funkcióval, mely a hangszórón a bemenő jelhez legközelebb álló referencia hangot állít elő. az új TM-50 két különböző színben lesz elérhető (fekete és gyöngyház fehér). További információkat weboldalunkon, a termékleírások között találtok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr634658170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása