Sziasztok!

Tudjuk, tudjuk, mi is be vagyunk sózva. Kíváncsian várjuk az első Kaossilator 2 és Mini KP 2 darabokat, akárcsak Ti! Addig is, íme egy kis ízelítő a kis sárga jószág hangszínkészletéből. Talán rosszul fogalmaztunk, hiszen az alábbi videón mind a 150 preszet hangszín megszólaltatásra kerül egymás után. Egy Youtube-felhasználó, Esgibtsie volt ugyanis olyan kedves, hogy megosztotta a nagyvilággal frissen beszerzett Kaossilator 2-jének hangzásbéli képességeit.

 

kaoss2_572.jpg

 

A felhozatalban találhatunk basszusokat, akusztikus hangszíneket, lead-eket, chord-okat, hangeffekteket, dobkiteket, valamint dob patterneket is. Az áramvonalas sárga külső tehát értékes belsőt takar! Halljuk hát, mit is kínál az új Kaossilator 2!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr954726457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása