Üdv mindenkinek!


Bowmoneydrums produkcióival már találkozhattatok blogunk hasábjain. Azóta a KORG USA is felfigyelt rá és munkásságára - nemrég közzé is tették legújabb demó videóját, melyen a KORG modellező dobeszközét, a Wavedrum-ot, valamint a Kaoss széria egyik becses tagját, a Kaossilator Pro-t használja együtt egy békét sugárzó, üdítő improvizatív jammelés keretében. A töröküléses játékstílus kiválóan passzol a feljátszott ritmusokhoz!

 

kowave_572.jpg

 


A Kaossilator Pro több előnyös tulajdonsága is megmutatkozik a videóban: a robotikus ritmikákkal induló jam hamar kiegészül némi élő perkusszív futammal, mely menet közben, a Wavedrum-on kerül feljátszásra. Aki dolgozott már a KAOSS-család valamelyik tagjával, bizonyára tudja, hogy az élőben való loop rögzítés a széria egyik erőssége. A Yogastyle kharma wave is erről tesz tanúbizonyságot.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr254743319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása