Üdv mindenkinek!

New York számos zenei őstehetségnek ad otthont. A KORG All Access videósorozatának keretében ezúttal egy tehetséges billentyűs, Cory Henry tesztelte a KRONOS X-et, a gyártó legösszetettebb zenei workstation-jének továbbfejlesztett változatát. A gospel gyökerekkel rendelkező zenész egy ideje a fúziós jazz ösvényeit tapossa, méghozzá nem is akármilyen minőségben.

Cory jelenleg a Snarky Puppy fúziós együttest erősíti virtuóz játékával. Aki nem ismerné a formációt: egy texasi, összesen majd harminc tagot számláló társaságról van szó, akik szívesen emlegetik magukat a The Farm néven, és nem mellesleg kiváló jazzt, rockot játszanak, de nem riadnak meg az egyéb stíluselemek alkalmazásától sem.

Cory Henry a hangszer által kínált hangszín palettából a zongora elemek mellett főként a vonósokat méltatta, melyek véleménye szerint remekül adják vissza az eredeti hangszerek nüansznyi sajátosságait. A részletgazdag gyári hangszer emulációk mellett természetesen a bővített kivitelből adódóan a kiegészítő library-kről is szó esik, melyeknek hála igazán szerteágazó kínálat várja a KRONOS-tulajdonosokat.

Kép forrás: www.heyreverb.com

 

Végezetül egy kis ízelítő abból, milyen muzsikát is játszik a Snarky Puppy:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr914804215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása