Sziasztok!

Pénteken, azaz október 5-én újra összegyűlnek a zeneipar, a stúdiótechnika prominens képviselői, zenészekkel, zenebarátokkal, érdeklődőkkel egyetemben, hogy az elkövetkezendő három napot a hangszereknek és az azokat övező technikai megoldásoknak szenteljék. Az érdeklődőket termékújdonságok egész sora, a legprofesszionálisabb hangszerek, megoldások, koncertek, valamint egyéb finomságok várják majd.

 

Hangfoglalas2012palakat_572.jpg

 

Ahogyan azt már az elmúlt években megszokhattátok, idén sem fogtok unatkozni, ha ellátogattok hazánk és Közép-Európa legjelentősebb hang- és stúdiótechnikai rendezvényére. Újdonság, hogy idén már a SYMA Sport- és Rendezvényközpont mindhárom csarnoka a kiállítók rendelkezésére áll, s így külön-külön térbe kerülnek a teljesen csendes, a félhangos és a koncert hangerővel zajló események és kiállítók. Az idei évben a Hangfoglaló Magyarország zenei verseny döntőjével gazdagodik a délelőtti koncertprogram.

 

janca_572.jpg

 

Természetesen a KORG is képviselteti magát az eseményen - rögtön ezzel kapcsolatban szeretnénk felhívni a figyelmeteket bemutatóink egyikére, melynek keretében a Janca Trió fogja demonstrálni a KORG eszközökben rejlő lehetőségeket. Janca Ákos a KORG új workstation modelljén, a KROME-on, valamint egy már bevált modellező virtuál analóg szintetizátoron, az R3-on fog játszani, míg a ritmikai elemeket Janca Dániel Wavedrum-játéka és Janca Áron beatbox kísérete fogja biztosítani. Természetesen egyéb érdekfeszítő programokkal is fogunk szolgálni, így mindenképp érdemes ellátogatni standjainkhoz (AudioZÓNA stand), melyek idén már mind a halk (A12), mind a hangos (B23) kiállítóteremben megtalálhatóak lesznek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr174813513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása