Sziasztok!

A nemrég debütált Pa600 a kísérőautomatikás Arranger család legújabb tagja - az elődöktől már megszokhattuk a sokoldalú funkció tárházat és a színpadkész hangszíneket / stílusokat, melyek az új modell esetében sem maradnak el. Az új Pa600 360 gyári stílust kínál a színpad ördögeinek, melyekben mindenki megtalálhatja az adott műsorkörnyezetnek megfelelő hangzásokat. A hangszer a RX (Real eXperience) és  DNC (Defined Nuance Control) hanggenerátoron alapul, melyek már számos KORG eszközben bizonyítottak.

 

pa600.jpg

 

A paramétereket a nagyméretű TouchView kijelzőn követhetjük nyomon és alakíthatjuk - ez a megoldás intuitív és zökkenőmentes használatot tesz lehetővé. Az új keresési funkciónak hála nem kell feleslegesen menük és almenük sokaságán átverekednünk magunkat, ha egy adott hangzást keresünk. A SongBook funkció szabadon szerkeszthető; stílusokhoz, SMF-hez, MP3-hoz is használható. Saját listák készítése révén radikálisan megkönnyíthetjük színpadi fellépéseink menetét.

Ha mindez nem volna elég, íme egy kis audió ízelítő a Pa600 demó dalokból, melyet tett közzé.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr404852572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása