Sziasztok!

KRONOS iránt érdeklődők figyelmébe szeretnénk ajánlani az alábbi felvételeket, melyek egyenlőre csak japán nyelven ugyan, de részletesebb betekintést engednek a KORG szintetizátor zászlóshajójának működésébe. Szerencsére a felvételek logikusan szerkesztettre sikerültek, így a szóbeli narráció nélkül is többletinformációval szolgálnak a KRONOS működésével kapcsolatban.

 

 

Akinek Rich Fomidoni hivatalos NAMM bemutató felvétele és az ott látható/hallható vendégmuzsikusok demói nem szolgáltak kellő információval, és némileg részletesebb áttekintésre lenne szüksége, feltétlenül érdemes megtekinteni a KORG eddig publikált KRONOS Engine áttekintő videói (EP-1, SGX-1) mellett az alábbi video manual felvételeket, melyeket a japán anyacég tett közzé. Aki pedig az eszköz teljesítményére kíváncsi egy tapasztalt zenész kezei alatt, az ne hagyja ki a Janca Ákos által készített első hazai KRONOS demót, melyen a kontinensre eddig érkezett alig pár KRONOS tesztpéldány egyike kerül megszólaltatásra Fogadó utcai Genelec-KORG demószobánkban.

Ezúton is szeretnénk felhívni figyelmeteket, hogy a KRONOS értékesítésének megkezdéséig minden csütörtökön lehetőséget biztosítunk az új csúcsszintetizátor kipróbálására - előzetes bejelentkezés után várunk minden érdeklődőt! Bejelentkezési szándékotokat várjuk komment formájában, Facebook-oldalunkon, vagy a 0630 2156557-es számon!

 

 

 

 

 

 

 


Ha érdekesnek találod ezt a bejegyzést, oszd meg Facebook-ismerőseiddel!→Share

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr322982150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása