Sziasztok!

Mától a teljes monotron família képviselteti magát hazánkban, ugyanis megérkeztek az első DUO példányok! A monotron két új verziója lenyűgöző hangok létrehozására képes - ne hagyjátok ki!

 

 

Két oszcillátora révén a monotron DUO kimagaslóan sok lehetőséget kínál extrémebb hangzások létrehozására. Hangold azonos hangmagasságra a két oszcillátort vastag analóg hangzás elérésére, vagy használd az eltérő hangolási lehetőségeket klasszikus szóló hangszínek kikeverésére, új effektusok létrehozására. Az X-MOD (keresztmoduláció) áramkör, mely a KORG klasszikus Mono/Poly modelljéből származik, az egészen kifinomult hangzásoktól a legfémesebb, extrém hangszínekig számtalan típusú hang kikeverésére alkalmassá teszi a DUO-t.

A két új monotron verzió további nagy előnye a valós kromatikus kiosztásban is használható ribbon billentyűzet. Az alapmodellnél sajnos ez a funkció még nem állt rendelkezésre, így ha épp nem extrém hangeffektusokat, textúrákat kívántunk kikeverni, hanem mondjuk egy épp készülő dalhoz akartunk egy zeneileg koherens hangot létrehozni a monotron analóg oszcillátorával, ez bizony sokszor embert próbáló feladatnak bizonyult a ribbon billentyűzet jellegéből adódóan. Az új modelleken már biztosabban tudjuk tartani a hangmagasságot, ha az eszköz hátoldalán lévő kapcsolót bekapcsoltuk. Ez pláne jól jön a DUO esetében, ahol már két oszcillátorral van lehetőségünk dolgozni. A legendás Mono/Poly modellből átörökített keresztmodulációs technológia sokkal összetettebb hangzások létrehozását kínálja a jövőbeli felhasználók számára. A monotron DUO-t keressétek kedvenc viszonteladótoknál!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr134383210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása