Mi van a hangolódban?

2013.10.10. 18:38

Korg Pandora termékcsalád legújabb tagja a Pandora Stomp. A gitárosok által már jól ismert  „digitális-szelence” beleköltözött  egy masszív fémházba, sőt mi több, egy hangolóba! Miért is jó ez? Kiválóan alkalmas gyakorlásra, demózásra, vagy akár színpadra is. Gondoljunk csak bele! Egy esetleges szerencsétlen koncert szituáció alkalmával az erősítő felmondja a szolgálatot és „a bulinak lőttek”. Vagy mégsem? A hangolónkban ott van egy multieffekt, erősítő modellekkel és gitáreffektekkel. Így megmenekül a pórul járt gitáros és még a gitárja sem lesz hamis!korg-pandora-stomp-669957.jpg

A Korg Pandora Stomp 158-féle ’REMS’ modellezett erősítőt/effektet tartalmaz, melyekből hetet szimultán is alkalmazhat a gitáros vagy basszusgitáros-felhasználó. A kettőszáz gyári preset mellett még kétszáz felhasználói patch áll a hangszeresek rendelkezésére. Ezekből négyet elmenthetünk „kedvencként” és instant hozzáférésünk lesz hozzájuk az A, B, C, D gombokkal, sőt akár a lábkapcsolóval is válthatjuk ezeket, így próbán, vagy akár koncerten is használható. A pedál USB-n keresztül csatlakoztatható számítógéphez, ingyenesen letölthető hozzá egy szoftver, mellyel konfigurálhatjuk a hangszíneket.  Mindezek mellett tartalmaz 100 dob groove-ot, szabadon változtatható tempóval. Az AUX bemenettel külső zenelejátszót csatlakoztathatunk a pedálhoz és akár az adott dal hangmagasságát is változathatjuk, így az eredetitől eltérő hangolásban vagy fekvésben játszhatunk az alapra. A pedál egy elképesztően sokoldalú társa lehet a hangszeresnek a gyakorláshoz. A hangoló egység leginkább a Korg Pitchblack-re emlékeztet, jól látható, fényes kijelző, egyszerű kezelhetőség. Így tulajdonképpen a Pandora és a Pitchblack szériák gyermekeként is „értelmezhetjük” a Pandora Stomp-ot. Hamarosan Magyarországra is megérkezik, a fekete mellett limitált tört-fehér és narancssárga színekben is elérhető lesz a készlet erejéig. 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr765525902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása