Helló mindenkinek!

A KORG az ezen a héten Londonban megrendezésre kerülő Red Bull Music Academy-n is képviseltetni fogja magát számos új eszközével.

A rendezvényre 32 országból érkeznek feltörekvő, tehetséges előadók abból a nemes célból, hogy új ötletekkel és melódiák tömkelegével álljanak elő az erre a célra kialakított helyszíneken.

A rendezvény a Tooley Sin Cental-ban lesz megtartva, ahol számos, professzionális eszközökkel felszerelt hangstúdiót, egy rádió studiót, és egy kiallítás helységet alakítanak ki a Music Academy céljából.

  

A KORG többek között az alábbi eszközöket fogja a résztvevők számára biztosítani:

Wavedrum, microSAMPLER, SV-1

A meghívott 60 előadó a zenei stílusok széles palettáját képviseli majd, így sok új hangzás létrejöttére lehet számítani. Az előadók között lesz (a teljesség igénye nélkül):

Mizell Brothers, M.I.A., Flying Lotus, Sly & Robbie, Mr. Hudson.

A meghívott előadók számára biztosított eszközállományban megtalálható KORG termékek is szinesíteni fogják a zenei lehetőségek tárházát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr631744561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása