Üdv mindenkinek!

Újabb saját gyártású videóval lepett meg minket kedves olvasónk. Koródi Csaba legújabb munkájában az utazást választotta alap-motívumként, így ennek megfelelően a videó és a dal is az utazást, haladást szimbolizáló elemek felhasználásával készült.

A dal tempója és hangulata, a sejtelmes fő téma, valamint a dinamikus vágások is remekül tükrözik a dal tematikáját - a klasszikus felfogásban készült nóta természetesen több KORG eszköz segítségével született.

A dalban hallható hangszínek közül a főbb elemek a KORG Trinity-ből és a KORG MS2000BR analóg modellező szintetizátorból szólalnak meg. Az MS2000BR arpeggiator-át is hallhatjuk működés közben. További érdekességként a KORG MS2000BR Vocoder funkciója is feltűnik a dalban. A KORG K-49 master keyboard-on végzett leütések rögzítéséért a KORG Trinity szekvenszere a felelős. 

Ezúton is szeretnénk megköszönni Koródi Csabának, hogy ismételten meglepett minket egy saját szerzeménnyel - továbbra is nagy szeretettel várjuk olvasóink saját munkáit ! További jó muzsikálást kíván a korg.blog.hu!
 

 

Ha érdekesnek találod ezt a bejegyzést, oszd meg Facebook-ismerőseiddel!→Share

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr552468085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

korgcsa 2010.11.23. 16:57:07

Köszönöm Tamás az újabb megjelenési lehetőséget. Az elemzéseidet pedig mindig különös kíváncsisággal várom :-) Köszi!
süti beállítások módosítása