Elektronikus zenei workshop & Hairy Night 

Ne csak hallgasd, szólaltasd meg! Ne csak nézd, most meg is érintheted! Ne csak érezd, csináld Te is...! 

A KORG.hu Zóna és a Hairy DJ-csapatának erői már nem először egyesülnek, ezúttal pedig a ControllerBooks is csatlakozik hozzájuk. Április 21-én, csütörtökön az Instant Vaddiszkó terme ad otthont az Earshop3 elektronikus zenei workshopnak és az azt követő partynak. A világ egyik vezető hangszermárkája, az ország egyik legjobb DJ-gárdája és Magyarország egyetlen elektronikus zenekészítésre szakosodott könyvkiadója… Ez csakis nagyot szólhat! 

 

 

Felejtsd el a passzív, szónoklós-kivetítős bemutatókat, mi egy igazi workshopra invitálunk! Ha kedved van, becsatlakozhatsz a lemezlovas legendához, DJ Budaihoz, aki megmutatja, mi fán terem az Allen & Heath Xone:DB4 és az Ableton Live. Ha az underground kedvenc, Andras Toth mozgat, kapcsolódj be Allen & Heath Xone:92 és Xone:1D, valamint Ableton Live performanszába. Az este minden bizonnyal legizgalmasabb kütyüit pedig Andre fogja szólásra bírni: a dögös kis microKORG; a KORG "zseboroszlánja": a Kaossillator Pro; az Allen & Heath Xone:22 és a Logic Pro fognak megelevedni kezei alatt.  

Este héttől éjszakába nyúlóan nyúzhatjátok a kütyüket, no és a KORG művészeit a belváros kultikus szórakozóhelyén, az Instantban. Kell ennél több? Lesz az is! A felsoroltakon kívül is kipróbálható a KORG több hangszere. A party hangosítását L'Acoustic hangrendszer biztosítja. A ControllerBooks és a KORG közös nyereményjátékának díjátadójára is sor kerül az este folyamán. A workshop után pedig  Hairy Night hajnalig: Naga, Beta, Andre, Andras Toth és Kowas tekeri a bakeliteket. 

Zenei workshop vájtfülűeknek, lelkes amatőröknek és még lelkesebb haladóknak – az underground elektronikus zenei szcéna profijaival! 

Figyelem, érdemes minél korábban érkezni! A ControllerBooks könyvei a helyszínen kedvezményesen megvásárolhatók! 
 

Flyer itt: www.controllerbooks.hu/earshop3/ 

Információk:

Earshop3 

Helyszín: Instant – Vaddiszkó [VI. Budapest, Nagymező utca 38.]

Időpont: 2011. április 21., 19:00-4:00 

WORKSHOP | Start: 19:00  

DJ BUDAI

Xone:DB4 + Ableton Live 

ANDRAS TOTH [Hairy]

Xone:92, Xone:1D + Ableton Live 

ANDRE [Hairy]

microKORG + KORG Kaossillator Pro

Xone:22 + Logic Pro 
 

PARTY | Start: 22:30 

NAGA [Hairy]

BETA [Hairy]

ANDRE [Hairy]

ANDRAS TOTH [Hairy]

KOWAS (TCOL) 

A helyszínen kipróbálható a KORG több elektronikus zenei eszköze is! 

A party hangosítását L’Acoustic hangrendszer biztosítja. 

Info: +36 30 565 20 99 | info@controllerbooks.hu 

A belépés ingyenes!



Ha érdekesnek találod ezt a bejegyzést, oszd meg Facebook-ismerőseiddel!→Share

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr392821880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása