Sziasztok!

Egy újabb hazai vonatkozású felvételen, Cséry Zoltán Jr. játéka keretében hallhatjátok a KORG több billentyűs hangszerét élesben - a Special Providence K2 című dalát a Magyar Televízió is közvetítette a 2012-es olimpiai játékok alatt. A videón látható/hallható dal a Soul Alert című albumon található meg, és a Supersize Recording Studio-ban került rögzítésre.

 

providence_572.jpg

 

Ha netán kedvet kaptatok a Special Providence élőben való megtekintésére, erre november másodikán lehetőség nyílik a Dürer Kertben! Íme a koncert felhívás:

Fantasztikusnak ígérkező koncertfolyam vár a progresszív zene rajongóira november 2-án a budapesti Dürer Kertben. Külföldi turnéja előtt idén utoljára lép fel itthon a Special Providence, míg a Turbo ízelítőt ad a készülő lemezéből. Ráadásul további két zenekar erősíti a felhozatalt, a Haelo és a String Theory.

A Dürer Kertben november 2-án négy olyan zenekar lép színpadra, melyek bátran és mesterien ötvözik a műfajokat, igényes, egyedi zenéjükkel lehengerlik a kuriózumokra fogékony hallgatóságot, egyébként pedig nagyon jó barátok. A hazai progresszív szcéna egyik zászlóshajója, a Special Providence külföldön is hihetetlen népszerűségnek örvend. A rockot, metalt, jazzt és chilles lazulást elegyítő négyest idén utoljára ezen a koncerten lehet élőben hallani Magyarországon.

További információt a Special Providence oldalán találtok:

http://www.facebook.com/SpecialProvidence
http://www.specialprovidence.eu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr434853801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása