Üdv mindenkinek!

A gitárosok számára is tartogat egy új eszközt a KORG - a frankfurti Musikmesse 2011-en ugyanis bemutatásra került egy új kromatikus hangoló modell, mely diszkrét és felhasználóbarát kialakításával hamar a felhasználók kedvence lehet.  A pitchclip névre hallgató új eszköz egy kisméretű, kromatikus, csíptetős, gitárokhoz készített hangológép, mely rendkívül pontos hangolást tesz lehetővé a lehető legfeltűnésmentesebb módon.

A KORG csiptetős hangolóit a gitárosok világszerte nagy megelégedéssel használják. Elmondhatjuk, hogy mára a gitárosok alapfelszerelésének fontos része. A pitchclip a KORG csiptetős hangoló családjának legújabb tagja kisméretű, megfizethető és könnyen használható. Az egyszerű és felhasználóbarát pitchclip segítségével a rendkívül pontos és gyors hangolás nagy érzékenységgel és jól látható kijelzővel párosul. A pitchclip tehát minden olyan gitáros vagy bassgitáros részére ideális választás, aki gyorsan, pontosan, és egyszerűen akarja behangolni hangszerét.


A pitchclip hangolója és kijelzője egy egységet alkot, melyben az elemtartó is helyet kapott. A műszer kijelzőjén semmi kiálló rész nincs, elegáns formájú. Feltűnés nélkül fennhagyható a hangszeren anélkül, hogy ott bárkit is zavarna. A kényelmesen és könnyen használható pitchclip nem foglal sok helyet. Zsebbe csúsztatva vagy a gitártokba téve bárhová magával vihető anélkül, hogy helyet foglalna.

 

 

A pitchclip LED kijelzője nagy kontrasztot és nagy látószöget biztosít, a műszer gyengébb fényviszonyok között is egyértelműen és jól leolvasható.  Mivel a készülék 120 fokban állítható, így a műszert és a kijelzőt a felhasználó pontosan úgy állíthatja be, hogy a hangoló ideális helyzete mellett a kijelzőt a legjobban lássa.

A fordított kijelző funkció segítségével egyszerűen és gyorsan átfordíthatja a műszer kijelzőjét. Ennek köszönhetően függetlenül attól, hogy a hangolót a fej melyik részére és hogyan csíptették fel, a zenésznek nem kell a megjelenített információkat fejjel lefelé olvasnia. Bekapcsolás után egyszerűen csak meg kell nyomni hosszabb ideig a főkapcsolót és a kijelző felirata megfordul. Ez a funkció a balkezes gitárosok számára is könnyűvé teszi a pitchclip használatát.

A pitchclip működését egy lítium gombelem (CR2032) biztosítja, mely folyamatos üzemeltetés mellett is 17 óra használatot tesz lehetővé. Ha a készülék körülbelül tíz percig nincs használatban, az Auto Power-Off funkció automatikusan kikapcsolja a pitchclip-et, ezzel jelentősen megnöveli az elem élettartamát.

További információt a www.korg.hu weboldalon találhattok, a Gitár/basszus hangolók menüpont alatt..



Ha érdekesnek találod ezt a bejegyzést, oszd meg Facebook-ismerőseiddel!→Share

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr652825643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása