Sziasztok!

A KORG USA egy érdekes felhívással népszerűsítette a legújabb csúcsszintetizátort az elmúlt hónapokban: a What would you do for a KRONOS? nevezetű nyereményjáték célja az volt, hogy felkutassák azon személyt, aki a leghajmeresztőbb dolgot képes lencsevégre kapni annak érdekében, hogy egy KRONOS-hoz juthasson. Nos, nem kellett sokat várni arra, hogy megérkezzenek az első videók, melyen a KRONOS iránt legelszántabban vágyakozók mutatják be "produkcióikat"...

 

 

A felhívást személyesen Jordan Rudess intézte az Egyesült Államok-beli felhasználókhoz, melyben azt is leszögezte, hogy gyakorlatilag nincs megkötés a produkciót illetőleg; a lényeg az volt, hogy a felvételekkel kellően tanúbizonyságot tegyenek a nevezők arról, hogy valóban meg vannak őrülve az új szintetizátor zászlóshajóért.

 

 

Nem volt például az sem kritérium, hogy zenei produktummal rukkoljanak elő, így tehát a vállalkozó kedvűek és az örök gyerekek teret engedhettek a marháskodásnak is. Az alábbi felvételen a döntősöket láthatjuk, és egyből fény is derül arra, hogy olykor a KORG USA munkatársai sem vetik meg a mókát :) Ne számítsatok a komolyságnak leghalványabb nyomára sem! Jó szórakozást!

 

 

 

 


Ha érdekesnek találod ezt a bejegyzést, oszd meg Facebook-ismerőseiddel!→Share

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr12978898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása