Üdvözlünk minden kedves olvasót!

Egy teljesen új modellel, illetve egy már ismert KORG hangszer fekete színű verziójával bővült a KORG kínálata. Az új microARRANGER hordozható megoldást kínál dalötleteink teljes értékű megvalósítására egy Arranger billentyűs eszköz formájában, emellett a KORG közkedvelt hordozható digitális színpadi zongorájának, az SP250-nek fekete verziója, az SP250BK is napvilágot látott. Lássuk hát, mit is tartogat számunkra a KORG:

 

 

KORG microARRANGER
 

 

Bemutatkozik az új KORG microARRANGER. E kompakt kivitelezésű hangszerrel könnyedén és gyorsan varázsolhatja ötleteit dalokká, valamint kedvenc dalait bármikor lejátszhata teljes értékű kísérettel. A KORG microARRANGER segítségével Ön is megvalósíthatja a fantáziája által életre hívott dallamokat!

Amikor egy-egy új dallamot, vagy melódiát szeretnénk dal formába önteni, ez sokszor nagy tapasztalatot, eszközparkot és időt igényel, különösképpen, ha egy professzionális zenészhez hasonlóan szeretnénk megvalósítani ötleteinket. A KORG microARRANGER egy könnyebb, zökkenőmentes módszert kínál arra, hogy Ön élvezetesen hozhassa létre saját dalait.

Még kezdő billentyűs tudással is könnyedén kiválaszthat egy Önnek leginkább tetsző stílust, majd a tempó megadása után bal kézzel a megfelelő akkordokat, jobb kézzel pedig a megfelelő melódiát kiválasztva hozhat létre kiváló dalokat. Figyelje meg, ahogyan zenei ötletei megvalósulnak! Kezdő billentyűstől a tapasztalt professzionális zenészekig a microARRANGER mindenki számára ideális eszköz komplett, részletgazdag, impresszív dalok létrehozására.

 

 

Főbb tulajdonságok:

 

  • Kompakt dalszerzésre és fellépésre egyaránt ideális kísérőautomatikás szintetizátor
  • 61 billentyűs Natural Touch mini billentyűzet; nyomásérzékeny
  • Beépített sztereó hangszóró
  • 4 sztereó effektprocesszor 89 effekt algoritmussal
  • 304 stílus, melynek mindegyike komplett és interaktív eszközként szolgál az Ön zenei ideáinak megvalósítására
  • Mindegyik stílus tartalmaz intro-kat, finálékat, fill-eket, valamint négy variációt, melyek teljes mértékben editálhatók
  • A stílusok követik az Ön akkordjait, énekhangját, valamint a tempo beállításokat, teljes kontrollt biztosítva ezzel.
  • 660 preset hangszín és 128 felhasználói program kiváló Korg hangokkal
  • 32 dob kit; 64 felhasználói dob kit;
  • SD/SDHC kártya aljzat, mely lehetővé teszi beállításaink tárolását, stílusok importálását, valamint adataink DAW-ba való áthelyezését.


KORG SP250BK

 

 

Az SP250BK egy hordozható, kis tömegű digitális zongora, az igazi hangversenyzongorák gazdag hangzásával. Az új, fekete színben pompázó változat, az SP250BK még elegánsabb külsővel dicsekedhet, így Ön kedvére választhatja az új, tekintélyparancsoló változatot is színpadi partneréül.

Ez az első KORG digitális zongora, amiben benne van a legújabb fejlesztésű RH3 kalapácsmechanika. Ez a kiemelkedő minőségű billentyűzet még zongoraszerűbb, mint a korábbiak: az egyes billentyűk különböző súlyozásúak, éppen úgy, mint egy igazi hangversenyzongorán. Gyorsabb figuráknál sokkal jobb érzetet nyújt, érzékenységének köszönhetően remekül visszaadja az apró játékmódbeli részleteket. A Key Touch Control funkcióval három különböző érzékenységi görbe közül választhat, így  Ön minden stílushoz megtalálhatja a leginkább megfelelőt. A masszív billentyűzetektől várható tömeg ellenére az SP250 kevesebb, mint 19 kilót nyom a mérlegen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr113194767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása