Sziasztok!

Íme egy újabb bizonyíték arra, hogy mikre is képes a KORG modellező dobeszközének kistestvére, a Sensor Clip-pel is ellátott Wavedrum Mini. Annak ellenére, hogy a csíptethető dob triggerrel rendelkező kistesó páratlan funkciókkal bír, eddig főként annak elődje tetszelgett a rivaldafényben - ezidáig. A KORG All Access videósorozatának legújabb epizódjában ugyanis egy ismert és elismert hiphop dobos, név szerint Adam Deitch veszi kezelésbe a Mini-t.

 

wdmini_572.jpg

 

A Hangfoglaláson is jó pár látogatót véltünk felfedezni széles mosollyal az arcukon, amint a Wavedrum Mini-t nyüstölték - a felhőtlen élvezetet garantáló kis eszköz több mindenre képes, mint azt első körben hinné az ember! Kezdjük rögtön azzal, hogy két hangforrás szólaltatható meg vele: egyet az ütőfelületen keresztül, míg egy másik hangszínt a csíptethető dob triggerrel, az ún. Sensor Clip-pel bírhatunk szóra. Ily módon hangzatos dob szólókat játszhatunk, sőt, mi több, zenei skálát játszó, nem dob mintákkal operáló hangszínek is találhatók az eszközben - és akkor még a looping funkcióról nem is ejtettünk szót.

 

wavedrummini.jpg

 

Pár szó Adam Deitch-ről: a Break Science és a Lettuce dobosaként ismertté vált fiatalember olyan hiphop húzónevek albumainak munkálataiban is részt vett, mint 50 Cent, Talib Kweli, vagy Redman. Session dobosként Justin Timberlake, Daniel Bedingfield és Anthony Hamilton albumain is visszaköszön munkássága. A KORG All Access új videóján Adam egy napjának indulását láthatjuk, a Wavedrum-mal karöltve. Ne tévesszen meg senkit a felvétel: Adam nem kedvtelésből csapkodja a különböző lakberendezési felületeket rántotta készítés és fogmosás közben, hanem mozdulataival épp a Sensor Clip-et hozza működésbe! Így indul egy igazi dobos reggele!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr354848296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása