Sziasztok!

Előző bejegyzésünkben már olvashattatok részletes programjainkról a Hangfoglaláson. Szeretnénk felhívni figyelmeteket a KORG két csúcsragadozójával kapcsolatos eseményekre is - a KRONOS-t és a Pa3X-et övező élénk érdeklődésre való tekintettel a rendezvény mindhárom napjára időzítettünk bemutatókat, melyeken a főszerep a két zászlóshajó szintetizátoré lesz, és szokásunkhoz híven tapasztalt zenészek játéka révén kóstolhattok bele a kilenc hangképző engine-t felvonultató KRONOS, illetve a kísérőautomatikás modellek legújabb tagja, a számos hasznos részmegoldást és kiváló hangszíneket felvonultató Pa3X világába.

 

 

A KRONOS széleskörű tudásába engednek majd betekintést Nagy János, Janca Ákos és Vághy Tamás bemutatói, melyek keretében hallhatjuk a kilenc engine által kínált lehetőségeket, felcsendülnek majd a leghangzatosabb combination-ök, illetve a legszemléletesebb és leginkább lenyűgöző akusztikus élményt nyújtó hangszínek is szerepet kapnak majd a bemutatókon.

A kísérőautomatikás Pa3X színpad-centrikus funkcióit, hangszíneit, kombinációit Gunics Antal és Popovics Renáta fogja prezentálni az érdeklődőknek. A Pa3X vokális funkcióira (pl. a beépített TC Helicon effektprocesszor) is fény derül majd az említett bemutatók során.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr373262287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása