Sziasztok!

Az újszerű zenekészítési megoldások kedvelőinek figyelmébe szeretnénk ajánlani az alábbi felvételeket, melyek a legújabb KORG iPhone App, az iKaossilator működését mutatják be.

 

 

A hivatalos KORG bemutató felvételt követően láthatjátok VJ Franz K tesztfelvételét is, aki a KORG-nak már több ízben is készített remek bemutató felvételeket. Franz K felvételén látható és hallható a szóban forgó iPhone platformra készített App verzió.

A felvételből hamar kiderül, hogy gyakorlatilag nem a Kaossilator vagy a Kaossilator Pro teljes leképezéséről beszélünk az iKaossilator kapcsán, hanem egy szoftverről, mely az említett eszközök elgondolásán alapul, azonban teljesen új megközelítésben tálalja a KAOSS széria előnyeit.

A látványos kezelőfelületen 50 professzionálisan kivitelezett loop és számtalan érdekfeszítő hangszín közül választhatunk, melyek instant alapot szolgáltatnak a DJ-stílusú élő zenekészítéshez. Az egyszerre összesen öt használható  part-hoz könnyedén rendelhetjük hozzá az általunk preferált hangszíneket. Part-onként határozhatjuk meg a körhosszt, valamint az alkalmazott hangskálát is; a part-okat külön-külön némíthatjuk el, megkönnyítve ezzel a DJ-stílusú előadásmódot.

Az iKaossilator tehát nem pusztán imitációja az említett eszközöknek, hanem egy újszerű köntösbe bújtatott, rendkívül könnyen és gyorsan kezelhető iPad App, mely magában hordozza a KAOSS széria legfőbb jellemvonásait, és maximálisan kihasználja az iPhone kialakításának előnyeit.

A WIST-kompatibilitás pedig már csak hab a tortán - e funkciót kiválasztva könnyedén szinkronizálhatjuk iPhone-unkon futó iKaossilator-unkat más iPad-eken, iPhone-okon futó zenei App-okkal, mint például a KORG iMS-20, vagy a KORG iElectribe.

Végezetül hiba lenne nem megemlíteni az iKaossilator rendkívül látványos kezelőfelületét - az App a KAOSS PAD QUAD-hoz hasonló színsémákkal operál, és  a kezelést teljesen organikus vizuális effektek kísérik. Érdemes kipróbálni, a letöltést követően garantáltan nem fogtok tudni szabadulni iPhone-otoktól!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr553311266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása