Üdv minden kedves olvasónknak!

Szeretnénk felhívni figyelmeteket a november 5-től 6-ig tartandó tizenkettedik Házimozi és Hifi Show-ra, melynek helyszínéül a Budapest Westend Hilton fog szolgálni. A hétvégén a házimozi és hifi rendszerek, valamint a high-end audió eszközök szerelmeseit számos kiállító, köztük az Audmax Kft. is várja majd érdekfeszítő termékújdonságokkal, specialitásokkal.

 

 

Az I. emeleten található 132-es szobában az Audmax Kft. által forgalmazott Audio-Technica és Genelec termékek kerülnek majd kiállításra, így tehát a professzionális minőségű  monitor hangfalak, Hi-Fi és stúdió monitor fejhallgatók, valamint egyéb hangtechnikai eszközök iránt érdeklődő látogatókat szeretettel várjuk szombaton és vasárnap az említett helyszínen! A kiállítás nyitvatartási ideje 10.00-18.00. Helyszín: Budapest Westend Hilton.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr483353949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása