Sziasztok!

Ezúttal egy igen hasznos oldalt szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani - a KorgPatches.com egy olyan webes adatbázis, mely felületet biztosít a KORG-felhasználók számára saját hangszíneik megosztására.

 

Az augusztusban béta-verzióban indított kezdeményezés sokak érdeklődését felkeltette már a KORG billentyűs hangszereket használók közül, így már az alábbi modellekhez találhatunk egyéni patch-eket: KRONOS, M3, M50, Oasys, Trinity, Triton, microSTATION, R3, Radias, microKORG XL.


Érdemes visszalátogatni a site-ra, hiszen a gyári hangszíneken és a professzionális hangszín-programozók által életre hívott hangokon kívül egészen biztosan találkozhatunk  majd gyöngyszemekkel a felhasználók által feltöltött patch-ek között.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr883402502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása