Sziasztok!

Váczi Eszter a 2012-es Story Ötcsillag Gálán Érték-díjat kapott. Az Érték-díj egy olyan elismerés,, amellyel a Szinetár Miklós, Huszti Péter, Vitray Tamás és Presser Gábor alkotta kuratórium döntése alapján a Story magazin azokat a művészeket ismeri el, akik nem a kereskedelmi televíziók legnépszerűbb műsoraiban szerepelnek, viszont saját területükön kiemelkedőt alkottak az adott esztendőben.

 

 

Idézet a Story közleményéből:

Váczi Esztert nagyon meghatotta a díj, hiszen, mint mondja, róla köztudomású, hogy nem képviselteti magát a bulvársajtóban. "Figyelemreméltó, hogy a szakmai zsűri odafigyelt arra, hogy milyen eredményeket értem el 2011-ben. Ebben azonban része van a zenekaromnak is, így természetesen őket is elhívtam a díjátadóra!"

(www.vaczieszterquartet.hu cikke nyomán)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr14097915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása