Sziasztok!

Immár másodízben jelentet meg a KRONOS-hoz hangszín gyűjteményt a nagy múlttal rendelkező patch-gyáros Kid Nepro. Az első KRONOS Vintage Synths hangcsokorról már beszámoltunk régebbi cikkünkben - a második megjelenés ezúttal kifejezetten a tévé-, videójáték-, és filmzene készítéssel foglalkozók számára készült.

További információért KATT a képre!

 

A több évtizedes tapasztalattal rendelkező Kid Nepro ígérete szerint a KORG KRONOS V2 - Soundtrack Mix lehengerlő hangszínek garmadáját kínálja, melyek ideálisak az említett szakterületen való tevékenykedésre.

A speciálisan filmes felhasználásra szánt gyűjtemény teljes értékű KARMA-funkciókkal ellátott hangszíneket és Combination-öket tartalmaz. A paletta tartalmaz pad és szintetizátor hangokat, effektusokat (szám szerint 75), illetve egyéb tipikusan aláfestő zenékbe szánt hangokat is.

Az atmoszféra hangokra vágyók sem fognak csalódni a szettben, ugyanis KARMA GE-vel és valós idejű vezérlőkkel manipulálható háttér effektusokat is találunk a kínálatban, melyek számos kontextusban felhasználhatók. Az effektusok és hangszínek mellett egyéni groove-ok és ritmikák is helyet kaptak a gyűjteményben melynek ára 60 USD.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr864149500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása