Üdvözlünk minden kedves KRONOS-felhasználót!

Előző bejegyzésünkben a KRONOS-hoz készített Editor/Plug-in Editor megjelenéséről számoltunk be - a várva várt szoftveres kezelőfelülettel egy időben tette közzé a KORG a KRONOS OS legújabb verzióját (melynek feltelepítése egyébként az előző cikkünkben leírtaknak megfelelően az Editor/Plug-in Editor használatának alapfeltétele is).

 

 

A KRONOS System v1.6-ban több bug is kijavításra került (bug fix lista ITT), továbbá egy hasznos funkció is implementálásra került: a Global mode P6: Options oldalán az új OS-ben már szerepel az 'Uninstall EXs' menüpont is, melynek segítségével lehetőségünk nyílik az EXs adatok belső merevlemezről való törlésére. Így, ha például egy projekthez több helyre van szükségünk a merevlemezen, az új funkcióval könnyedén növelhetjük a szabad tárhelyet. Az EXs adatok bármikor újratelepíthetőek.

KRONOS System v1.6 LETÖLTÉS

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr24381002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása