Sziasztok!

A KRONOS-tulajdonosok nagy örömére egyre több igényesen válogatott és kivitelezett hangszínkollekciót jelentet meg a KORG. A KORG és külső gyártók (pl a német KARO) gondozásában megjelent hangszín- és mintakészletek hatékonyan használják ki a kilenc KRONOS hangképző engine tudását, emellett természetesen precíz munkával rögzített élő hangszeres mintákat, valamint effektusokat, textúrákat is tartalmaznak - egyedülálló módon széles választék áll a felhasználók rendelkezésére. A most bemutatott Legendary Strings a vonós hangszerek hangjának valósághű visszaadására fókuszál.

 

EXs11 Legendary Strings

 

Az EXs11 csomag körülbelül 2,5 GB-nyi vonós PCM mintát, illetve 128 programot tartalmaz.  Olyan kivételes hangszerekkel feljátszott szóló performanszok közül választhatunk, mint a Stradivarius, de akár egy teljes vonós szekció hangján is megszólalhatunk! A triolázás, vibrato, pizzicato minták mellett eltérő létszámú zenekari felállásban rögzített hangszíneket is találunk, melyek a legigényesebb produkcióban is megállják a helyüket. A részletgazdag mintákban a vonósok hangjának apró részletei is kiválóan kivehetők. Az EXs-11 Legendary Strings online megvásárolható a www.korg.com/kronossoundlibraries címen.

 

 

Ezúttal a KORG három felvételt is közzétett, melyeken az új EXs-11 Legendary Strings hangszíneinek viselkedését hallhatjuk különböző paraméterek élő változtatásának hatására.

Stradivari Control a Ribbon controller-rel vezérelve

 

 

Stadivari Rosin Control a Ribbon controller-rel vezérelve

 

 

Stradivari Trill Control a Joystick-kal vezérelve

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr904467601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása