Sziasztok!

Újabb taggal bővült a KRONOS működését bemutató felvételek sora. Ezúttal az eszköz rendkívül gyors használatát lehetővé tevő Set List funkció kerül ismertetésre, melynek segítségével pár ujjmozdulattal hívhatjuk elő kedvenc Combination-jeinket és Program-jainkat.

 

 

A Set List használata nagyban megkönnyíti a KRONOS hangszínei közötti navigálást, hiszen segítségével nem kell átfutni a Program-ok és Combination-ök hosszú listáit, elég csupán egy Set List-et létrehoznunk, melyben tárolhatjuk kedvenc hangszíneinket. Miután nem csupán a Program-ok, hanem akár komplett Combination-ök is pillanatok alatt előhívhatók e funkcióval, így akár logikusan felépített színpadi performanszok esetében is rendkívül hasznosnak bizonyulhat. A KRONOS a menet közbeni hangszín, illetve Combination váltáskor transzparens módon úsztatja be az újabb hangszínt, így nem töri meg az előadás ívét. A Set List funkció párosulva az eszköz ezen tulajdonságával százszázalékosan biztosítja a felhasználónak az eszköz hangszín- és Combi-palettájának teljes körű kihasználását.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr124564614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása